keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Nimimerkillä Epäaktiivinen

Heipparallaa!
Nyt tähän ihan alkuun, haluan kertoa etten ole lopettanut tätä blogaamista ja haluan myös pyytää kaikilta teiltä anteeksi tätä blogin epäaktiivisuutta. Omaa saamattomuuttani olen vain maannut sohvalla ja miettinyt että kaipa sitä pitäisi jotain tehdä. Useana päivänä on ollut aikomus kirjoitella tänne, vuan ee, ee suanut tämä poeka sitä aekaseks. Jospa sitä nyt.

Mitä TEILLE kuuluu? Miulle kuuluu nimittäin oikein hyvää. Elämä hymyilee ja kiirettä pitää. Kalenteria kun katsoo, huomaa, ettei ole montaa "vapaapäivää" viikossa. Koulussakin riittää hommaa. Viimeinen vuosi peruskoulua sisältää paljon mietittävää, hommaa, vilskettä, vipinää ja ennen kaikkea kokeita. Kolmelta koulusta päästyäkin on jos vaikka minkälaista palaveria, kokousta ja muuta häppeninkiä. Uutta näytelmääkin aloiteltiin. Valitsimme Vaahteramäen Eemelin kevätkaudelle 2015. Miulla on kyseisessä näytelmässä puherooli. Mie saan laittaa viikset ylähuulen ylle kevääksi ja astua Anttonin, Eemelin isukin saappaisiin. Pitää vain toivoa, että kurkku kipeydy kaikesta siitä karjumisesta Eemelille. Mielenkiintoinen kevät tulossa, sen voin luvata.
Kameran kanssa on tullut kuljeksittua. Muutamia kuvausreissuja on tullut tehtyä viikkojen aikana. Ihme kyllä, itseäni en ole kuvaillut, vaan tätä Suomen syksyistä luontoa. Nyt olen uppailut ottamiani kuvia Flickriin. Kuvia löytyy siis osoitteesta https://www.flickr.com/photos/latemuus/
Tämä oli tällainen lyhyt postaus siitä mittee miulle kuuluu. Tuolla luonnoskansiossa miulla on varastossa muutamia aihe ja avautumispostauksia. Jospa saisin ne valmiiksi edes joskus. 
Oikein hyvää loppuviikkoa minun puolesta iiihan jokaiselle nöpönenälle siellä ruudun toisella puolella. Toivottavasti palataan mahdollisimman pian.

~Lauri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti