lauantai 11. huhtikuuta 2015

K-Marketin kova poika

Long time no seen! Kaikkien niiden kuukausien jälkeen, mun blogi-into on palannut. Vaekka ja mitä on kerennyt tapahtua talvilomani aikana. Niinkin paljon, etten niitä kaikkia jaksa tänne rustailla.
Vaan mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää. Mun päiviin kuuluu suurimmaksi osaksi koulua ja teatteria. Teatterilla pitää kiirettä. Tulevia juttuja suunnitellaan kovalla tohinalla. Koulussa valtakunnalliset kokeet lähestyy. Yhteishaut tehtiin jo jonkin aikaa sitten. Nyt vaan jännätään peukut ja varpaat pystyssä.




Tänään oli pitkästä aikaa lämmin ja ihanan kesäinen päivä. Aurinko paistoi ja pieni tuulenvire silloin tällöin puhalsi kasvoihin. Immeisiä oli kiitettävän paljon lähtenyt ulkoilemaan. Kyllä hieman keljuutti aamupäivällä mennä huoneteatteriin harkkaamaan kesän esitystä. Verhot oli vedettävä ikkunaan, kun se auringon pirulainen sieltä niin silmiin killotti. Vaan voette uskoa miten oli ihanata, kun iltapäivällä tulin kylille. Kaupasta hain pullollisen Vihreää mandariinia ja olla chillailin K-marketin kulmilla kuin kovempikin jätkä. Arskat päässä maailmaa ihmetellen. Kotiin kun sieltä pahistelemasta pääsin, pistin Spotifyn soimaan. Ja arvatkaapas mikä sieltä lähti soimaan! Vanha kunnon Vadelmavene! Aurinko, Vihreä Mandariini, arskat ja Kasmir. Kyllä kesä on lähellä!
Vuan ee mulla tällä kertoo tämän enempee. Oekein auringosta kevättä teille kaikille! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti